alt

2021-05-17

Надайте своєчасну допомогу

Нестандартна весна цього року кидає все нові виклики аграріям. Вже середина травня, а озимина «сидить» - квола, погана, слабка, бліда… Такі скарги ми чуємо від господарів з різних куточків України. Чим допомогти в такій ситуації? Що робити?

Спеціалісти компанії Нертус рекомендують провести позакореневе живлення. Адже, як добре відомо, позакореневе живлення в період вегетації – ефективний захід швидкого реагування на «сюрпризи» навколишнього середовища.

Яке саме добриво краще застосувати?

Однозначно це повинно бути комплексне добриво, яке дозволить зняти одночасно декілька потенційних проблем та попередити їх виникнення у майбутньому. Вибір препарату залежить від основного фону живлення. Якщо рівень забезпечення азотом низький або середній, краще рішення - добриво Нертус Мікс 400, до складу якого входить 350 г/л азоту та  мікроелементи. Азот прискорить ріст злаків, а комплекс мікроелементів зробить його більш продуктивним та ефективним. Застосування добрива Нертус Мікс 400 забезпечить рослинам активізацію росту та розвитку, процесів фотосинтезу та дихання, покращіть роботу ферментативних систем, допоможе відновитись після погодних негараздів.

 Якщо азотних добрив було внесено достатньо, для запобігання надмірного росту  і вилягання краще застосувати Нертус Фотосинтез. Склад цього добрива зміщено в бік мікроелементів, що стимулюють фотосинтез, а кількість азоту не значна.

Своєчасна допомога рослинам завжди доцільна та ефективна!

alt
Зворотній
зв'язок