alt

2021-04-15

Стимулятор росту для рослин

Погода навесні непередбачувана: то посуха з вітром видувають всю вологу з полів, то раптові приморозки рослини «прихватять»…

Що робити? Як запобігти ушкодженню?

Адже рослини тільки-тільки відновили вегетацію. Їм потрібно розвиватись, закладати генеративні органи, готуватись до майбутнього урожаю. Несприятливі умови можуть затримати розвиток та зменшити урожайність.

Як із цим боротись?

Наприклад, унікальна формула мікродобрива Нертус ПлантаПег містить два поліетиленгліколі різної молекулярної маси. Низькомолекулярний ПЕГ-400 – інертна сполука, безпечна для людини та рослин, добре розчинна у воді, добре проникає в клітину та полегшує проникнення в рослину інших діючих речовин. В середині клітини ПЕГ-400 збільшує в’язкість клітинного соку. Це підвищує стійкість до заморозків, не дозволяє утворюватися кристалам льоду всередині клітин і запобігає руйнуванню мембран. Підвищена в’язкість цитоплазми попереджає також і надмірне випаровування, що захищає рослини від раптової весняної спеки з суховіями.

Високомолекулярний ПЕГ-1500 виконує функції прилипача, закріплює препарати на поверхні рослин, утворюючі «плівку» з діючою речовиною на листі.

Крім того, добриво  Нертус ПлантаПег містить гумінові та фульвокислоти, які швидко підживлять сходи органікою.

Таким чином, застосувавши добриво Нертус ПлантаПег можна одночасно підживити рослини і попередити ушкодження. Тож навіщо ризикувати?

Профілактика завжди дешевша за лікування

alt
Зворотній
зв'язок