alt

2021-04-28

Препарати органічного походження

Для всіх живих істот – життя суцільний стрес.  Рослини, не виняток. Впродовж всього періоду вегетації сільськогосподарську рослину супроводжують стреси: мороз, спека, суховій, обробка пестицидами, ураження шкідниками чи хворобами – все це негативно впливає на розвиток та реалізацію генетичного потенціалу культури.

Що ми робимо для боротьби зі стресом?

Обираємо збалансований раціон з вітамінами та мікроелементами! Рослинам потрібно те ж саме!

Для рослин компанія Нертус підготувала особливі антистресові препарати на основі гумінових та фульвокислот: Гумілайт та Нертус Мікс Гумат 18.

Багаторічні наукові та виробничі дослідження застосування гумінових та фульвокислот в якості біостимуляторів на різних етапах розвитку рослин довели їх ефективність для подолання абіотичних стресів середовища, таких як перепади температур, засолення та інші.

Гумати знижують вплив реактивних форм кисню в рослині, підвищують стабільність мембран, забезпечують осмопротекторну дію та сталість іонного складу цитоплазми, підвищують доступність поживних речовин кореневій системі рослин.

Застосування гуматів в якості листового підживлення:

  1. покращує засвоєння рослинами азотних та калійних добрив
  2. стимулює розвиток вегетативної маси рослин
  3. поліпшує якісний склад продукції:
      • олійність насіння ріпаку та соняшнику,
      • білковість пшениці,
      • насиченість насіння вітамінами та мікроелементами.

Що особливо привабливо, внесення гумінових кислот не забруднює ґрунти, підвищує їх родючість, не використані відразу гумати залишаються на полі для наступних культур.

З погодними умовами боротись неможливо, але знизити їх шкідливий вплив цілком в наших силах і застосування антистресових препаратів органічного походження Гумілайт та Нертус Мікс Гумат 18 – зручний і дієвий спосіб!

alt
Зворотній
зв'язок