alt

2018-05-02

Починаємо сезон правильно

Комплексне рішення для захисту та підживлення посівів пшениці озимої.

 Рішення внести добрива і фунгіциди в комплексі, забезпечує максимальну ефективність, а в подальшому і результат – підвищення врожайності.

 У фазі кущіння і виходу в трубку, пшениці необхідний захист від таких хвороб, як борошниста роса, септоріоз, піренофороз. Так само рослина потребує підживлення добривами, так як саме в цей період пшениця інтенсивно споживає мікроелементи. Брак макро і мікроелементів може негативно позначитися на майбутньому врожаї.

 Застосування препаратів НЕРТУС® значно підвищить урожай і забезпечить надійний захист від хвороб.

 Беркут®, КЕ - (тебуконазол, 250 г / л) фунгіцид системної дії для захисту посівів пшениці озимої в період вегетації від септоріозу, борошнистої роси, піренофороз, темно-бурої плямистості, іржі (бурої, жовтої).

Флуафол®, КС – (флуатріфол, 250 г / л) фунгіцид системної дії для захисту посівів пшениці озимої в період вегетації від септоріозу, борошнистої роси, стебловий бурої іржі.

 Використання бакової суміші Беркут, 0,6-0,8 л / га + Флуафол, 0,3 л / га підвищує дію на борошнисту росу.

Кафос®, ж – (P2O5 – 30%, К2О – 20%) рідке фосфорно-калійне добриво для позакореневого підживлення. Завдяки тому, що фосфор знаходиться у формі фосфіту, добриво підвищує стійкість рослин до ряду грибкових захворювань.

 Нертус ПлантаПег®, ж - (ПЕГ – 400 та ПЕГ – 1500 – 800 г / л; фульвокислоти та солі гумінових кислот – 4 г / л) стимулятор росту, підвищує стійкість до несприятливих умов.

 Мікродобрива сумісні з більшістю пестицидів, проте в кожному окремому випадку необхідно робити попередню перевірку компонентів бакової суміші на фізичну сумісність.

alt
Зворотній
зв'язок