alt

2019-11-04

Що потрібно ріпаку та пшениці восени?

БЕРКУТ- фунгіцид системної дії для застосування на посівах ріпаку та озимої пшениці. На ріпаку застосовується також як ріст регулятор.

 

✅Тебуконазол ‒ діюча речовина системної дії, швидко надходить в рослину.

 

- Як фунгіцид ‒ порушує процес синтезу ергостеролів в клітинах патогена, внаслідок цього мембрани втрачають свої біологічні та механічні властивості, і гриб гине.
- Як рістрегулюючий засіб при застосуванні на посівах озимого ріпаку в осінній період ‒ препарат гальмує формування надземної маси рослин. Це сприяє більш інтенсивному накопиченню пластичних речовин, стимулює розвиток кореневої системи та кореневої шийки, що, в свою чергу, істотно покращує зимостійкість рослин.

 

Препарат вносять за допомогою наземних обприскувачів з нормою витрати робочого розчину 200‒300 л/га. У випадках густого стеблостою норму витрати робочого розчину доцільно збільшувати до 400 л/га для забезпечення повного та рівномірного покриття рослин. Але в будь-якому випадку норма витрати робочого розчину не повинна спричиняти його стікання з поверхні рослин під час внесення.
Препарат сумісний з переважною більшістю пестицидів і агрохімікатів. Проте в кожному кон­кретному випадку необхідно проводити попередню перевірку компонентів бакової суміші на сумісність та фітотоксичність.
Як рістрегулятор: вноситься в осінній період на ріпаку озимому, коли культурні рослини утворили 5‒7 справжніх листків.


Максимальна ефективність дії препарату спостерігається при його застосуванні за температури повітря +12...+22°С
Поки не вдарили морози, скоріше вносьте препарат.

alt
Зворотній
зв'язок