alt

2021-04-21

Нертус Старт

Всім відомо, що весняний день рік годує!

Посівна – важлива частина майбутнього урожаю. Ви потурбувались про якісне насіння, грамотно підготували поле до сівби, а як щодо живлення? Чи всього вдосталь для молодих проростків? Щоб не перейматись цим питанням та не звести нанівець всі ваші зусилля, краще забезпечити насіння всіма необхідними елементами ще під час сівби. Спеціалісти компанії Нертус рекомендують для профілактики дефіциту елементів живлення застосувати мікродобриво Нертус Старт та провести обробку насіння перед посівом.

Вчені довели, що передпосівна обробка насіння мікродобривами покращує схожість та енергію проростання насіння, стимулює розвиток кореневої системи, збільшує об’єм вегетативної маси та підвищує урожайність і крупність насіння.

Мікродобриво Нертус Старт містить збалансований комплекс макро- та мікроелементів для обробки сільськогосподарських культур.

Макроелементи – основа живлення рослин, їх потрібно найбільше для росту та розвитку.

  • Азот інтенсивно засвоюється рослинами саме на ранніх фазах росту.
  • Фосфор прискорює початковий ріст рослин та стимулює розвиток кореневої системи, тож його дефіцит для сходів особливо небезпечний.
  • Калій є частиною великої кількості ферментів, що регулюють обмінні процеси.
  • Сірка важлива в процесах дихання, білкового та ліпідного обміну.
  • Залізо, марганець, цинк, мідь, бор, молібден та кобальт – необхідні складові процесів фотосинтезу та дихання.

Оптимально збалансоване співвідношення цих речовин в доступній формі містить добриво Нертус Старт.

Боротьба аграріїв за підвищення урожаю починається задовго до початку польового сезону. Прагнучі досягти найкращих результатів, ми завжди повинні бути на крок попереду. Тож передпосівна обробка насіння мікродобривом Нертус Старт один з ефективних і дієвих заходів в цей період.

alt
Зворотній
зв'язок